Hurum 5 Tomannsbolig

Vi bygger fremtiden

Husdimensjoner 11524×6422
Kun 3 semitrailere behøves for transportering 3 etasjer
2 leiligheter i hvert hus (boareal på 80 kvm.)
Byggespåkun 4 dager

Prosjekt Informasjon

Kunne du tenke deg å flytte inn i et helt nytt nabolag, nydelig plassert mellom Oslofjorden og Drammensfjorden? Vil du bo i et nærmiljø hvor hverdagen går akkurat passe sakte, samtidig som du beholder storbyens jobbmuligheter? I idylliske omgivelser i Hurum bygger vi 5 moderne tomannsboliger for deg som vil ha det enkelt, holdbart og rimelig. Du vil kunne se oss forvandle en byggetomt fra ingenting til nytt nabolag på null komma niks – og vi har plass til deg.

Prosjekt Informasjon

Hva med en høystandard-leilighet fordelt over tre romslige etasjer? På 90 kvadratmeter er det plass til hele livet. Den gjennomtenkte inndelingen av etasjene gjør hver etasje til en egen sone – slik at det er enkelt å holde orden også hvis dere er to sammen, eller en hel familie.

Prosjekt Informasjon

Monteringen på byggeplassen tar bare fire dager. Grunnen til den korte monteringstiden er at vi har perfeksjonert våre elementhus, og gjør mesteparten av det grundige forarbeidet i våre egne lokaler. Deretter transporteres elementene til byggeplassen før de settes sammen.

Prosjekt Informasjon

Det kan se ut som magi – men det er faktisk stadig mer vanlig å få drømmehuset oppført på en uke. Det er ikke science fiction – det er moderne teknikk, skikkelige materialer og smart konstruksjon. Vi henter erfaring fra mange års utvikling hvor denne metoden blir mer og mer brukt. Vi leverer det hjemmet du ønsker deg. Kort sagt: Vi bygger fremtiden. Nysgjerrig på å finne ut mer?Vi er her for deg. Spør oss gjerne.