Holmlia Tak

Fullrenovering av tak

Ta en titt på disse spreke takene! Når vinteren setter inn i Norge, så er den som oftest helt nådeløs. Da er det viktig å være beredt, og her er taket helt essensielt. Det forsto dette nabolaget i Holmlia som valgte å renovere takene for å møte vinteren med bravur.
1. 6000 kv.m
2. 14 tak

Prosjekt Informasjon

Med 14 hustak og over 6000kvm flate å jobbe på, så hadde vi her en virkelig utfordring. Allikevel leverte vi den samme kvaliteten som fører til at vi gang på gang mottar nettopp disse oppdragene. Nå kan beboerne i dette nabolaget møte vinteren med varme og isolerte tak. I tillegg har vi bidratt med renoverte tak på mindre enheter slik som garasjer og boder i nabolaget. Med sterkere bærebjelker og isolasjon som bare vi kan levere, så trenger ikke beboerne her å bekymre seg for at disse enhetene ikke skal tåle trykket fra snøen.

Dersom ditt borettslag ønsker å møte vinteren med et trygt og varmt hjem, så kan det fort være nødvendig å renovere taket. Da vet du at vi alltid vil være der for deg og levere det beste resultatet mulig. Velg oss for en fantastisk opplevelse. Vi ser frem til å høre fra deg!

Prosjekt Informasjon

Vi følger de anbefalte praksisene innen byggebransjen, og du kan derfor alltid garanteres et godt resultat. Her står faktorer som kvalitet, design, sikkerhet og en rekke andre på agendaen. Vi gir oss ikke før våre klienter er fornøyde.