Albin Istogu

Daglig leder

MARIUS VAICIULENAS

Ingeniør i bygg

JUSTAS BARANAUSKAS

Økonomiansvarlig

La oss vise deg hva kvalitet i alle ledd ser ut som. Vi kombinerer innovasjon og teknologi for å heve din opplevelse.

AD-KONCEPT er et av Norges mest spennende entreprenørselskaper. Her knyttes innovasjon og teknologi sammen for å bringe framtiden til nordmenn. Vi leverer både private boliger så vel som næringsbygg til land og strand. Det er vårt mål at så mange nordmenn som mulig skal ha tilgang på våre kvalitetstjenester. Videre er vi er involvert i alle ledd i verdikjeden. Dette vil si alt fra produksjon av elementer til modulhus, gjennomføring av byggeprosjekter og til nettbutikk med byggevarer og interiør. Uansett hva det måtte være som du trenger innen bygg, så er vi en hjelpende hånd du kan stole på.

Våre 50 stolte ansatte i Norge dekker hele spekteret av håndverkertjenester, og snart åpner vi i Sverige også. Her på hjemmebane er vi stolte over å vokse i rekordfart. Ikke mange byggefirmaer, eller firmaer i det hele tatt, har opparbeidet seg 50 ansatte i løpet av et år. Det har vi derimot gjort ved å ta alle stegene som skal til for å levere et godt resultat. Med lojale kunder kommer stabile bestillinger, og det er derfor vi kan bygge opp en så god gruppe med ansatte.

Vi ser fremover til hva fremtiden kan bringe oss. Kanskje blir du vår neste fornøyde kunde? Dersom du skulle trenge hjelp innen bygg og anlegg, så er vi her for deg!

Møt teamet | Møt heltene

Enhver suksess har et sterkt team bak seg. AD-KONCEPT er intet unntak, og vi kunne ikke ha nådd våre mål uten de enestående ansatte vi har. Disse er heller mer som en familie enn ansatte, og på byggeplassen er de våre helter. Med pågangsmot og vilje byggervåre talentfulle planke for planke og sten for sten. De legger rør og ledninger, og gjør i det hele tatt alt for at du skal få et funksjonelt hjem.

På bakrommet har vi naturligvis også arkitekter og prosjektledere som spiller en viktig rolle i prosessen. Det er disse du vil ha mest kontakt med, og de har god erfaring med å få dine drømmer til live. Med den bakgrunnen de har, så skal du være helt sikker på at du får et resultat som du kan være ene og alene stolt av.

Vi står bak vårt team hver eneste dag og er stolt av den jobben de gjør. Uten disse hardtarbeidende individene så hadde ikke vi vært der vi er i dag. Vi ønsker derfor å vise en ekstra takknemmelighet ovenfor våre ansatte!